te

Veelgestelde vragen

Wat is het Heritage-garantiebeleid?

Door het vertrouwen dat we hebben in de kwaliteit van onze producten en diensten, kunnen we geruststellende productgaranties bieden van 2 jaar tot levenslang op eventuele productiefouten.

• Levenslang op acryl- en gietijzeren baden en sanitair
• 5 jaar op meubels, werkbladen, kranen, douchekranen, verwarmde handdoekrails, badpanelen en accessoires (behalve accessoires van roestvrij staal)
• 2 jaar op toiletzittingen (tenzij anders vermeld), spiegels en roestvrijstalen accessoires.

Waar kan ik reserveonderdelen kopen?

U kunt reserveonderdelen bestellen door contact op te nemen met internationalteam@heritagebathrooms.com. Geef alstublieft zoveel mogelijk informatie (productnaam of afbeelding voor identificatie en productleeftijd).

Waar kan ik gegevensbladen van het product downloaden?

Ga naar het gedeelte 'Technische gegevensbladen' van de website om te downloaden wat u nodig hebt. Voor montage-instructies, e-mail internationalteam@heritagebathrooms.com.

Hoe maak ik mijn Heritage-producten schoon?

Kranen moeten met warm zeepwater worden gereinigd en worden opgeboend met een zachte droge doek. Vermijd eventuele schurende producten en reinig regelmatig voor de beste resultaten. Meubels kunnen worden gereinigd met behulp van een huishoudelijk reinigingsproduct voor echt hout. Waterspatten moeten zo spoedig mogelijk worden gereinigd om de meubels in de beste conditie te houden.

Met wie moet ik contact opnemen als mijn bestelling beschadigd bezorgd wordt?

Wij hebben een gespecialiseerd team dat bestellingen die internationaal worden verzonden met zorg verpakt, maar als uw bestelling toch beschadigd bij u wordt bezorgd, stuur dan foto's van de beschadiging naar internationalteam@heritagebathrooms.com zodat we het product met spoed kunnen vervangen.

Wat moet ik doen bij een defect product?

Als het defecte product binnen de garantie valt, dan wordt het vervangen. Neem contact op met internationalteam@heritagebathrooms.com met de productreferentie, leeftijd van het product en een afbeelding of details van het probleem.

Hoe schilder ik mijn gietijzeren bad?

De buitenkant van uw gietijzeren bad is behandeld met grondverf en is klaar om te overschilderen. De grondverf is niet bedoeld als laatste afwerking. Maak het oppervlak gewoon schoon en gebruik dan ofwel een grondverf op olie basis gevolgd door een verfkleur van uw keuze of gebruik alleen een op olie gebaseerde verf. Het wordt aanbevolen om acryl-, polyurethaan- of epoxy-verf te gebruiken.

Waar zijn mijn meubels van gemaakt?

Al onze meubels worden ontworpen in Groot-Brittannië en geproduceerd met hout uit duurzaam beheerde bossen. Onze vrijstaande meubels, met inbegrip van de poten en deuren, zijn gemaakt van duurzaam verkregen massief eiken, samen met melamine zij- en achterpanelen voor stijl en duurzaamheid. Onze inbouwmeubels hebben een dichte afwerking die waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken is.

Hoe sterk is mijn toiletzitting?

De eiken en geschilderde zittingen zijn van echt hout. De zittingen van White Ash en White Gloss zijn van MDF. Onze scharnieren zijn getest op duurzaamheid.